wrap up #2 Mei 2020

Ahhh daar ging mei, een maand waarin verandering weer centraal stond.

Op boekvlak schoot ik alweer wat op, want ik las deze maand:

 • Havenfall – Sara Holland
 • De waterdanser – Ta-Nehesi Coates
 • De hongerspelen – Suzanne Collins
 • Een ballade van slangen en zangvogels – Suzanne Collins
 • Jack & Beer – Dawn Coulter-Gruttenden
 • Cliënt E. Busken – Jeroen Brouwers

Van De hongerspelen maakte ik een zeer amateuristische leesvlog, die je hier kan bekijken! Ik had mezelf voorgenomen om de boeken alledrie te lezen, naar aanleiding van de prequel die zou uitkomen, maar helaas was de postbode te snel met zijn pakje! Daarom heb ik uiteindelijk enkel boek 1 gelezen en keken we verder de films nog op netflix! Het maken van zo’n leesvlog was nog best vermoeiend, maar wie weet volgt er toch nog wel een tweede… 🙂

Werken verloopt op dit moment toch nog steeds niet zoals anders. Corona is echt vreselijk irritant en zorgt af en toe toch voor de nodige stress. Een lichtpuntje was dat in mijn werkweekend de meest pluizige collega mee mocht op eetronde! Hij trok heel wat aandacht en maakte de mensen gelijk blij!

EINDELIJK! we kregen een bubbel. Oh, wacht, een bubbel van 4 personen. Dat bleek al helemaal niet mogelijk te zijn. fijn, nu hebben we iets wat ‘bubbelstress’ heet. Wie maakt die regels eigenlijk… Iemand met een heel klein sociaal netwerk lijkt me dan. Anyway, we doen ons best! We gingen voor het eerst in laaaange tijd samen met de familie van Boris op stap, met de nodige social distancing! We gingen wandelen in de Vlaamse Ardennen, en pikten ondertussen wat Geocaches mee. Als er één virus is dat we met plezier doorgeven, is dat het Geocachevirus! En Boris zijn papa, die hebben we alvast keihard besmet, sorry! 😀 Tijdens de wandeling plukte ik ook wat vlierbloesems en maakte er daarna siroop van volgens het recept van Trees.

Naast deze fijne hoogtepunten besloten we ook nog om ‘afterlife’ te kijken via Netfix, een aanrader van de moeder die me eigenlijk direct te pakken had. Ik keek ‘m dan ook weer eens veel te snel uit.

Helaas werd mei afgesloten met een onverwachte ingreep waardoor ik me nu twee weken rustig moet houden. Een hele opgave voor mij, maar gelukkig is er naast lezen ook nog veel op Netflix wat ik nog niet heb gekeken! Met mijn luidruchtig maar oh-zo-lief waakhondje kom ik de dagen wel door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s