Hilda en het verborgen volk – Stephen Davies (Luke Pearson)

Jaaaaaa een pakketje van Hilda in de bus, zalig! Alweer wegdromen met dat lieve meisje en haar bijzondere bosvriendjes!

Ik beschreef al eerder mijn liefde voor de graphic novels en Netflix-serie Hilda in deze blogpost. Sinds ik één van de prachtige graphic novels te pakken kreeg in het huis van mijn schoonouders was ik op slag verliefd. Toen ik daarna te weten kwam dat er ook nog eens een knaller van een serie van bestond met heerlijke muziek die me zelfs wat stranger-things-vibes gaf, was ik verkocht!

Sinds kort bracht uitgeverij Condor dus ook kleine leesboekjes op de markt, gebaseerd op de graphic novels en de bijbehorende afleveringen van de serie. Heerlijke boekjes om samen met je kind te gaan lezen. Het lettertype is lekker groot en zelfs een streling voor het oog met zijn donkerbruine en gele kleuren. Zelfs na het lezen zal ook de aflevering die je daarna kan kijken je niet vervelen, want het is heerlijk geanimeerd en de muziek schept volledig de sfeer van elk thema.

In dit boekje woont Hilda nog steeds in haar toverachtige vallij vol bijzondere wezens, samen met haar mama en haar voshertje. Wanneer hun huis aangevallen wordt door een stel bijzonder vreemde elfjes wilt haar mama naar de stad verhuizen. Dat valt Hilda natuurlijk zwaar, want zij wilt niets liever dan in de natuur blijven wonen. Daarom besluit ze om vrienden te worden met het elfenvolk, maar of ze daar op tijd in zal slagen, dat laat ik maar in het midden ;).

Ook storytel heeft deze boekjes in z’n bibliotheek staan, als je houdt van vlotte audioboekjes met een magische twist, is dit sowieso jouw ding!

❀ Condor ❀ Jeugd ❀ 2020 ❀ 184 blz.❀ EAN 9789492899996 ❀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s