De bromance boekenclub – Lyssa Kay Adams

Lang geleden dat ik nog eens een boek in één ruk uitlas, maar deze deed het helemaal voor me!

Het gaat al een tijdje niet schitterend tussen Thea en Gavin, maar nu bevindt die laatste zich wel in een heel lastig parket. Hun ruzies liepen de laatste uit de hand en Thea wilt een scheiding aanvragen.

Het perfecte moment voor Gavin’s vrienden om hem in te wijden in dé club van de eeuw: de bromance boekenclub. Het plot is simpel, een club mannen die stationsromannetjes leest om vrouwen beter te kunnen begrijpen.

Al was het allemaal wel vrij doorzichtig, de miscommunicaties waar elk huwelijk wel eens doorheen moet, zowel als het achtergrondverhaal van de hoofdpersonages, toch maakte het geniale concept en de schrijfstijl van Adams alles goed! Wat een hilarisch meeslepend boek. Het idee van een koppel dat de liefde terug probeert aan te wakkeren wanneer alles even verloren lijkt is blijkbaar één van mijn nieuwe favoriete boekenplots, maar ik ben helemaal here for it!

Waar ik in het begin een beetje overweldigd was door de vele personages, vond ik ze naar het einde toe allemaal geweldig! De kinderen van het koppel waren ultra-cute en hun vrienden werkelijk hilarisch. Daarnaast hadden de mannen met hun subtiele feminisme me zeker ook mee, het deed me af en toe hardop giechelen!

(Als je fan bent van Engelstalige boeken kan ik je zeker aanraden om de audio een kans te geven, het boek werd geweldig voorgelezen en werkte nog nét dat ietsje meer op mijn lachspieren dan de papieren versie)

Boekerij | 2020 | 320 blz.
ISBN: 9789022589748

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s