De boekenjagers – Veerle Nijs

Ben ook jij wel eens een boek tegengekomen op een bankje, in de natuur, of ergens anders waar je het totaal niet verwacht? Dan is dat boek daar waarschijnlijk neergelegd door één van de 73000 leden van ‘De boekenjagers’. Een bonte bende die niets liever wilt doen dan de liefde voor boeken delen!

Diezelfde bende bestaat binnenkort reeds zo’n 5 jaar, waarbij oprichtster Veerle besloot dat het tijd werd om te voeren! En hoe kan je zo’n club vol fervente lezers beter vieren dan … Met een boek!

Daarom werd voor deze bijzondere gelegenheid een prachtig boek uitgebracht vol verhalen, cartoons, poëzie en illustraties, die allemaal samen één kernboodschappen hebben: de liefde voor lezen en boeken. Elk met zijn eigen speciale insteek, ontroerend, aangrijpend, spannend, voor elk wat wils, voor groot en klein.

Daarnaast vertelt het boek tussen de avonturen door ook het avontuur van Veerle en haar boekenjagers. Ze heeft het onder andere over het ontstaan, de community, en het gevoel dat zo’n klein gebaar met zich meebrengt.

Kortom, ik vier met veel plezier mee met Veerle en de jagers! En misschien, stuur ik zelf ook wel eens wat boeken de wijde wereld in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s