Sadie – Courtney Summers

de 19 jarige Sadie heeft haar 13 jarige zusje Mattie zo goed als alleen opgevoed, aangezien haar moeder kampt met een drugsproblematiek en er vaker niet dan wel is. De liefde die Sadie heeft voor haar zusje is onbeschrijflijk sterk, want ze hebben enkel elkaar. Tot op een dag Mattie vermoord blijkt te zijn. Sadie breekt en verdriet maakt al snel plaats voor kwaadheid en haat. Sadie moet en zal de moordenaar van haar zusje vinden, en die op zijn beurt ook doden.

Radiopersoonlijkheid West McCray besluit een podcast te starten om de acties van Sadie mee te volgen. En zo komen ook wij steeds meer en meer te weten over de omstandigheden van de moord. Een verhaal voor mysteries en duistere geheimen.

Sadie is een griezelig en beangstigend boek, waarvan je haren wel meer dan één keer tijdens het lezen recht gaan staan. Het vertelt een verhaal van verlies, woede, geheimen, en een gebroken hart. Naarmate het einde naderde werd het kippenvel quasi onbedwingbaar, waarna ik het boek met een zeer wrange nasmaak weer dichtklapte…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s